Uinti

Vapaauinnin alkeet -yksilövalmennus/-parivalmennus

Kiinnostaisiko triathlon, mutta et osaa uida vapaauintia?

Haluaisitko oppia vapaauinnin oikeaoppisen tekniikan kuntouintia varten?

Kaipaisitko henkilökohtaisempaa opetusta kuin mitä ryhmäkursseilta on saatavilla?

Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen “kyllä”, niin sinun kannattaa aloittaa uinnin opettelu viisaasti tulemalla mukaan Tampereen seudulla järjestettävään Optiman yksilövalmennukseen!

Valmentajana toimii Olli Porola, joka on erikoistunut nimen omaan aikuisten uintitekniikan opettamiseen. Hänen yksi vahvuutensa on, että hän on itsekin opetellut vapaauinnin aikuisena muutamia vuosia sitten. Tämän vuoksi valmennuksessa osataan keskittyä juuri niihin asioihin, jotka aikuisille tuottavat eniten hankaluuksia. Opetus on huomattavasti teknisempää ja taatusti henkilökohtaisempaa kuin uinnin ryhmäkursseilla. Voidaankin puhua uinnin Personal Trainer -palvelusta.

Opetus voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan joko yksilö- tai parivalmennuksena, joten se soveltuu hyvin myös kaveruksille tai pariskunnille. Minkäänlaista aiempaa vapaauintitaustaa ei tarvita.

Valmennus toteutetaan useamman viikon aikana ja se voi sisältää tarpeista riippuen 4 tai 8 valmennuskertaa sekä harjoitusohjelmat omatoimiseen harjoitteluun. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös uimarille tärkeiden liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteiden opettamista.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja pian osaatkin jo uida vapaauintia!

Paikka/Aika:

Tampereen ja lähikuntien uimahallit. Tarkempi aika ja paikka sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinnasto:

4 valmennuskertaa

  • Yksilövalmennus: 345€/hlö
  • Parivalmennus: 195€/hlö
  • Soveltuu henkilöille, jotka ovat valmiita treenaamaan omatoimisesti hyvällä asenteella annettujen ohjeiden mukaan valmennustapaamisten välissä.

8 valmennuskertaa

  • Yksilövalmennus: 675€/hlö
  • Parivalmennus: 375€/hlö
  • Soveltuu henkilöille, jotka tarvitsevat säännöllisempää henkilökohtaista ohjausta koko valmennusjakson ajan.

*Hinnat sisältävät sovitun määrän valmennuksia sekä treeniohjeet omatoimista harjoittelua varten. Hinnat eivät sisällä uimahallien sisäänpääsymaksuja.

Ilmoittautumiset:

optimacoaching.fi/ilmoittaudu

Lisäkysymykset:

olli.porola@optimacoaching.fi

050 483 5003 (Olli)