Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Optima Coaching Oy
Y-tunnus: 2814372-4

2. Yhteystiedot

olli.porola@optimacoaching.fi
050 483 5003

3. Rekisterin nimi

Optima Coaching Oy:n asiakas- ja yhteystietorekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin sekä asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaustiedot, asiakassuhteen hoitoon tai markkinointiin liittyvät tiedot.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoa asiakkailta kyselyillä, yhteystietolomakkeilla sekä ilmoittautumisten, arvontojen ja kilpailujen yhteydessä.

7. Tietojen luovutus

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.